MULTIGROOVE STAAT OP

Ze zien maar.

Wij gaan Raven.

De eerste van velen.

Na twee jaar zonder nachtleven moet het maar eens afgelopen zijn.

Zaterdag 12 februari // Warehouse Elementenstraat // 21:00 uur tot 06:00 uur

15 mei 1993, het grote pakhuis aan de Elementenstraat is nog maar net open voor weer een lange, lange nacht. Meer dan zestig feesten gaf Multigroove er al. Illegaal – want vergunningen kreeg je niet voor dat soort loodsen – maar iedereen wist ervan. Met grof geweld werd er een einde gemaakt aan de vrijbuiterstijd van Multigroove. Het is het einde van het pionierstijdperk.

12 februari 2022, hetzelfde grote pakhuis. De Warehouse Elementenstraat. Inmiddels het epicentrum van de dance industrie. In 1993 waren we de eerste, nu zijn wij weer de eerste. Zaterdag 12 februari staat de nacht op. Staat de Warehouse op. Staat Multigroove op. We verwelkomen jullie op een onversneden Multigroove, in onze geliefde House of God.

BELANGRIJKE INFORMATIE:

De nacht staat op is een protestactie, als zodanig:

  • Als dit event om wat voor reden dan ook geen doorgang kan vinden zal er een volledige restitutie van de ticketgelden plaatsvinden binnen 7 dagen.
  • Dit evenement staat geheel los van de 30 jaar Multigroove.
  • Tickets voor Multigroove 30 jaar zijn NIET geldig voor dit evenement.
  • Het nieuws omtrent een nieuwe datum voor Multigroove 30 jaar zullen wij de komende 2 weken bekend gaan maken als de nieuwe richtlijnen duidelijk zijn.
  • Het nieuws omtrent de ticket-opties voor Multigroove 30 jaar zullen wij de komende 2 weken bekend gaan maken als de nieuwe richtlijnen duidelijk zijn.
  • Controleren jullie een QR code?: “volgens de regels wel…”